U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Logopediepraktijk Van der Kooij  

Voor het maken van een eerste afspraak:

06 - 509 48 170

Van Asch van Wijckskade 28

3512 VS Utrecht  (Binnenstad)

 

Lid van de NVLF

Ingeschreven bij het CRKBO

Ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici    

     

                                           

Jorrit van der Kooij is afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool Utrecht afdeling Logopedie en als docerend en uitvoerend musicus (trompettist) aan het Utrechts Conservatorium.

Jorrit heeft zich vooral toegespitst op de behandeling van stem- en ademklachten, zowel bij (amateur)zangers als bij mensen die hun stem beroepsmatig (te) veel of onjuist belasten en patiënten met klachten zoals (supra) gastrisch boeren, opgeblazen gevoel, aerofagie het ruminatie-syndroom, laryngospasme, EILO en chronisch hoesten.

Van 2009-2012 gaf hij diverse lessen op projectbasis bij de Hogeschool Utrecht afdeling Logopedie en in 2010-2012 de cursus DTL in opdracht van de Hogeschool Utrecht (Post-hbo) en de NVLF.
Op dit moment werkt hij op projectbasis bij Saxion Hogeschool en Saxion Edith Stein in Enschede. Voor logopedisten geeft hij elk jaar de 'Basiscursus Stemtherapie' bij Thimalp in Nieuwegein. 

Als trompettist speelde hij in diverse professionele symfonieorkesten, en bij een aantal musicals van Joop van den Ende, zoals Cyrano, The Phantom of the Opera en Evita.

Jorrit is ook praktijkhouder en werkzaam in Logopediepraktijk Veldpoort te Enschede

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?